Morgon gröt
Att äta gröt på morgonen är alltid rätt. Det bästa är att man kan variera den så mycket.
I morse blev det havregrynsgröt med pumpafrön och hemmagjord blåbärssylt. Mums!
Andra goda saker att variera sin gröt med:
Linfrön, solrosfrön, loppfrön (jätte bra för magen), sesamfrön.
Mosad banan är en favorit, eller frysta/färska bär.
Med kanel och äppelmos blir gröten nästan som en äppelpaj.
Rivet äpple i gröten medan man kokar den gör den lite mastigare.
I morse blev det havregrynsgröt med pumpafrön och hemmagjord blåbärssylt. Mums!
Andra goda saker att variera sin gröt med:
Linfrön, solrosfrön, loppfrön (jätte bra för magen), sesamfrön.
Mosad banan är en favorit, eller frysta/färska bär.
Med kanel och äppelmos blir gröten nästan som en äppelpaj.
Rivet äpple i gröten medan man kokar den gör den lite mastigare.
Comments
Trackback